Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ένα διήμερο με τη Σάσα Βούλγαρη στο 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης "Αθήνα...μια πόλη παραμύθια"


Οι εκδηλώσεις του 5ου Φεστιβάλ Αφήγησης "Αθήνα... μια πόλη παραμύθια" πλησιάζουν στο κλείσιμό τους καθώς απομένουν δύο ημέρες για να ρίξει την αυλαία των αφηγηματικών και άλλων δραστηριοτήτων του. Σε αυτό το διήμερο σημαντική μορφή για τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ αναδεικνύεται η Σάσα Βούλγαρη ως αφηγήτρια, τιμώμενο πρόσωπο και εισηγήτρια.


Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

στο φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αγίας Ελεούσης 4 στου Ψυρρή στις 18.30, θα μοιραστεί με τους φίλους της αφήγησης τη θεματική που επέλεξε:  "Οι τρεις δρόμοι: Ιστορίες για σοφούς και για τρελούς αντάμα". Παράλληλες ιστορίες για ήρωες και ηρωίδες που επιλέγουν παράδοξους δρόμους κυνηγώντας τα οράματα του νου και της καρδιάς τους, μέσα από την τεχνική του εγκιβωτισμού. Για εφήβους 15+ και ενήλικο κοινό. 



Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων-Αμφιθέατρο Αντώνη Τρίτση
στις 11.00 πμ θα πραγματοποιηθεί Τιμητική Βράβευση της Σάσας Βούλγαρη για τα 25 χρόνια προσφοράς (1993-2018) στην ελληνόφωνη αφήγηση. 

και μετά θα ακολουθήσει  Επιστημονική Ημερίδα

με τίτλο: Ταξίδι στον κόσμο των αφηγήσεων, των μύθων και των λαϊκών παραμυθιών 5

όπου από ώρα 11.50-12.15 η Σάσα Βούλγαρη θα εισηγηθεί με θέμα: "Παραμύθι να σας πω...παραμύθι είμαι εγώ..."Ο κάμπος, οι παπαρούνες, η γάστρα, η Μουριά. Ένα νανούρισμα και ένα Αλώνι με Διάβες. 25 Χρόνια διαδρομές στους κόσμους της αφήγησης από ένα παιδάκι που ονειρευόταν με τα μάτια ανοιχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.