Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η 7η ημέρα του Φεστιβάλ-25 Μαρτίου

Η έβδομη ημέρα της διοργάνωσης κύλησε μέσα στην ατμόσφαιρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου που δεν επηρέασε τη ροή των εκδηλώσεων αφού οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να εντάξουν εναλλακτικούς χώρους ξεπερνώντας τον μικρό σκόπελο της αργίας που συνοδεύει την εν λόγω ημέρα.

Οι αφηγήσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί από τον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης όπου οι συντελεστές του προγράμματος Κοινωνικής Δράσης του Εθνικού Θεάτρου σε συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Δημήτρης Β. Προύσαλης και Φίλιππος Πλακιάς, αφηγήθηκαν μετά μουσικής "Τα παραμύθια του Εθνικού" στους φίλους που παρευρέθηκαν.

 
Νωρίς το απόγευμα οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο χώρο του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στην πλατεία Αμερικής όπου η ομάδα αφήγησης "Ήμουνα κι εγώ εκεί" (Γ.Δακορώνια, Α. Ζαφειράκη, Θ. Ίντας) αφηγήθηκαν για ενήλικο κοινό "Ιστορίες για να σκεφτείς".
 
Ο Θ. Ίντας
Η Γεωργία Δακορώνια
 
Η Αγγελική Ζαφειράκη


 
Οι βραδινές εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στο χώρο του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην Πλάκα με τον Π. Κοκκορη που αφηγήθηκε: "Εγώ δεν ήμουνα εκεί... αλλά ήρθαν και με βρήκαν! Λαϊκά παραμύθια συναντούν βιωματικές ιστορίες"
 
Ο Π. Κόκκορης αφηγείται
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.